Odos priežiūros balzamas

16.00€
Prieinamumas: Sandėlyje
Gamintojas: TREND
Prekės kodas: 031
Peržiūrėta kartų: 2449

Balzamas skirtas

odinių minkštų baldų, automobilių odinių sėdinių, bet kokios odos rūšies rūbų, odinių lagaminų ir  krepšių, odinių kamuolių ir diržų, balnų, kamanų, dirbtinės odos ir gumos priežiūrai.NENAUDOJAMAS ZOMŠOS PRIEŽIŪRAI.

Balzamo sudėtis:

bičių vaškas, karnaubo vaškas, lanolinas, augaliniai aliejai, vazelinas, glicerinas. Pagamintas Austrijoje pagal senovinį receptą.

Specialios sudėtinės balzamo dalys:

Odą tausojantis bičių vaškas

Bičių vaškas kartu su medumi ir propoliu yra patys vertingiausi bičių produktai. Bičių vaškas yra grynai natūralus produktas, išgaunamas be jokių cheminių priedų ir naudojamas įvariuose produktuose ir srityse. Nuo seno bičių vaškas vertinamas kaip ypatinga žaliava kitų produktų gamyboje. Jis naudojamas baldų pramonėje,  medinių grindų (parketo) lakavime, poliravimo medžiagų gamyboje. Bičių vaškas, kaip pagrindinė odą prižūrinti medžiaga naudojama tiek kremų, tiek tepalų gamyboje.

Karnauba palmės vaškas

Šis vaškas gaunamas iš Brazilijoje augančių Karnauba palmių lapų. Jis naudoajamas tiek maisto, tiek kosmetikos pramonėjė. Nekenksmingas sveikatai, bekvapis, ir iki šiol žinomas kaip kiečiausias natūralus vaškas. Jo panaudojimo galimybės yra plačios: pradedant nuo baldų paviršių, automobilio salonų ir automobilio vaškavimo iki batų kremo vienos iš sudėtinių dalių gamyboje.

Lanolinas

Lanolinas yra  vilnos vaško INCI (tarptautinė kosmetikos ingredientų nomenklatūra) pavadinimas. Lanolinas taip pat labai plačiai naudojamas. Grynas vilnos vaškas gaunamas iš avių vilnos prakaito riebalų. Separatoriaus pagalba vanduo, kuriame plaunama vilna, atskiriamas nuo vilnos prakaito riebalų. Vilnos vaškas pasižymi puikiomis odą puoselėjančiomis sąvybėmis, todėl jis dedamas į žaizdas gydančius kremus, kremus, skirtus tiek vaikų, tiek suaugusiųjų  odos priežiūrai.

Glicerinas

Glicerinas yra paprasčiausias trivalentis alkoholis. Maisto pramonėjė jis naudojamas kaip viena iš sudėtinių dalių. Ši medžiaga dėl savo vandenį surišančios sąvybės  kosmetikos pramonėje naudojamas kaip drėgmę išsaugantis komponentas.

Parašyti įvertinimą

Jūsų vardas:


Jūsų apžvalga: Pastaba: HTML nėra išverstas!

Įvertinimas:    Blogas            Geras

Įveskite kodą apačioje: